Szolgáltatásaink

Minőségi szélvédő javítás Budapesten és környékén!

Céljaink

Vállalkozásunk valamennyi szélvédővel kapcsolatos problémára, gyors és hatásos megoldást kíván nyújtani. Tevékenységünkkel az Ügyfeleink, valamint a velük utazók biztonságát kívánjuk szolgálni. Célunk, hogy minél hamarabb költséghatékonyan és szakszerűen kijavítsuk szélvédőjét, így Ön biztonságosan folytathatja tovább az útját!

Működési területünk

Jelenleg szolgáltatásunk Budapesten, valamint a főváros környéki településeken érhető el. A szélvédő javításokat, a Sashalmon található telephelyünkön (cím: Pirosrózsa utca 4.), valamint kiszállással végezzük. Mobil szolgáltatásunkat Budapesten és környékén minden esetben kiszállási díj nélkül kínáljuk.

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben Önnek is problémája van a szélvédőjével, forduljon hozzánk bizalommal. Szolgáltatásunk igénybevételéhez tárcsázza a napközben állandóan elérhető (+36) 70 610 8427-as számot. Kérjük, hogy a probléma bejelentése után mondja meg, hogy behozza –e a telephelyünkre a kocsit, vagy igénybe kívánja venni mobil-szélvédőjavítás szolgáltatásainkat. Amennyiben az utóbbi lehetőség mellett döntött, akkor a probléma pontos leírása után kérjük, hogy várja meg munkatársainkat. Szakembereink az esetek többségében 1 órán belül a helyszínre érkeznek, hogy megkezdjék az Ön szélvédőjének javítását.

Ne hagyja, hogy szélvédője tovább repedjen!

Vállalkozásunk sokoldalú tapasztalattal rendelkezik, a szélvédő javítás területén. Számunkra cégünk sikere egyet jelent az ügyfeleink elégedettségével. Várjuk hívását, hogy az Ön szélvédőjét is gyorsan, szakszerűen, valamint költséghatékonyan menthessük meg.