Rólunk

Megmentjük szélvédőjét a tovább repedéstől!

Bizonyára, autótulajdonosként Ön is tisztában vele: a gépjármű műszaki állapota létfontosságú szempont! Csakis tökéletesen karbantartott gépkocsival lehetséges a biztonságos vezetés. A műszaki problémák sorában pedig az elsők között található a megrepedt szélvédő, amely hosszabb távon lehetetlenné teszi a biztonságos vezetést. Cégünk professzionális megoldást kínál erre a problémára, amelyet elérhető árakon kínálunk minden ügyfelünk részére. Vállalkozásunk megalakulásától kezdve foglalkozik sérült és repedezett szélvédők javításával. Tevékenységünket elsődlegesen Budapesten és környékén, az agglomerációs települések területén folytatjuk. Szolgáltatásaink magában foglalják a kavicsfelverődések javítását, valamint a szélvédő teljes körű karbantartását. Nem akadály az sem, hogyha nem tud eljönni a telephelyünkre az autójával. Mobil szélvédő szolgáltatásunkkal ugyanis a hívásától számított 1 órán belül a helyszínre tudunk érkezni, s kijavítani a megrepedt szélvédőjét.

Széleskörű tapasztalattal az ügyfeleink szakszerű kiszolgálásért!

Telephelyünk Sashalmon, a főváros 16. kerületében található. Ahol mintegy 30 négyzetméteren végezzük a sérült vagy törött szélvédők javítását. Tevékenységünk sikerének záloga, hogy nagy tapasztalattal rendelkezünk a szélvédők javításában. Minden esetben arra törekszünk, hogy az ügyfeleink igényeit gyorsan és szakszerűen tudjuk kielégíteni. Legyen szó mobil- vagy a telephelyen végzett szolgáltatásról, átlagosan mindössze 20 perc alatt meg tudjuk javítani szélvédőjét, így biztonságosan vezetheti tovább a gépjárművet.

Gyorsan és szakszerűen dolgozunk!

Vállalkozásunk elkötelezett abban, hogy az ügyfelekkel, valamint üzleti partnereivel egyaránt példaértékű kapcsolatot alakítson ki. Ügyfeleink köre jellemzően egyéni vásárlókból áll, de készséggel állunk céges ügyfelek rendelkezésére is. Számunkra nagyon fontos, hogy munkánkat csakis minőségi, valamint a lehető legmodernebb szerszámokkal végezzük. A kor követelményeinek megfelelő eszközök birtokában, így megfelelően felvértezve tudjuk fogadni a sérült, illetve megrepedt szélvédővel rendelkező autótulajdonosok hívását.

Egy órán belül megjavítjuk szélvédőjét!

Jól tudjuk, hogy a kavicsfelverődés esetén legfontosabb a lehető legrövidebb időn belül történő javítás. Amennyiben Önnek is gyors segítségre van szüksége, vegye igénybe mobil szélvédő javító szolgáltatásunkat. Cégünk, a hívását követő 1 órán belül megszünteti a tovább repedés veszélyét, így garanciálisan javított szélvédőjével folytathatja útját.

Minden munkára teljeskörű garanciát vállalunk!

Vállalkozásunk a szükséges javítási munkákat rendkívül kedvező árakon, akár már 4000 Ft-tól is gyorsan és professzionális módon tudjuk elvégezni. Amennyiben gépjármű flotta szélvédő javítását kérik, úgy az általunk megállapított díjazásból kedvezményt is tudunk biztosítani a céges ügyfelek részére. Munkáinkra minden esetben 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen személyre szabott árajánlatot.

Ne hagyja, hogy szélvédője tovább repedjen!!

Cégünk széleskörű tapasztalattal rendelkezik, a szélvédő javítás területén. Tevékenységünk eredményességét ügyfeleink elégedettsége is jelzi. Legyen szó egyéni ügyfelekről vagy cégekről, egytől-egyig pozitív visszajelzést kapunk a munkánk minőségével, valamint gyorsaságával kapcsolatosan. Akik túlnyomó többségükben immár visszatérő ügyfeleknek számítanak. Amennyiben Önnek is problémája van a szélvédőjével, úgy készséggel állunk a rendelkezésére. Várjuk hívását, hogy az Ön szélvédőjét is gyorsan, szakszerűen és költséghatékonyan javíthassuk meg.